In Company: perfecte match

U kunt de MasterClass ook In Company programmeren. Dat kan op twee manieren:

  1. Als een op zichzelf staande module.
  2. Als toevoeging op een bestaand leertraject. Op die manier programmeert u de MasterClass bijvoorbeeld als een slotmodule, waarmee een lopend leertraject wordt afgesloten. Sluit u een bestaand programma met de MasterClass af, dan biedt u deelnemers handvaten waarmee ze eerder opgedane inzichten kunnen omzetten in daden, handelingen en activiteiten. Zodat het niet bij mooie woorden, inzichten en vrijblijvende afspraken blijft.

Uiteraard gaan we graag vooraf met u in overleg over de perfecte match tussen de MasterClass en uw (bedrijfs)doelstellingen.

Expertise

De initiatiefnemers van ‘Act as a leader’ hebben maatwerk leiderschapstrajecten ontwikkeld en uitgevoerd voor o.a.:

Talpa, de G4- steden, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Waterschap Noorderzijlvest, de Algemene Bestuursdienst (Kandidatenprogramma), de Ministeries van Buitenlandse Zaken, Justitie en Veiligheid en Economische Zaken, Vodafone, Wehkamp, Randstad, Euronext Amsterdam, Rabo bank, a.s.r. verzekeringen, de academische ziekenhuizen van Leiden, Nijmegen en Maastricht, Philadelphia Zorg, MN Services, VNG international, provincie Groningen, etc.

In overleg

Uiteraard gaan we graag vooraf met u in overleg over de perfecte match tussen de MasterClass en uw (bedrijfs)doelstellingen.

Geïnteresseerd?